FBbannerminmov
FBlogo

Deze vorm van bewegen is bewegingsoefening gebaseerd op aandacht uit mindfulness. Het is een actieve, maar zeer rustige manier van bewegen volgens een bepaald oefenprogramma, gegeven door de fysiotherapeut die hierin speciaal is opgeleid.

Minding Movement is een evenwichtige methode van bewegingsoefeningen en ademoefeningen,gebaseerd op Kum Nye, voortkomend uit de medische en meditatieve traditie uit Tibet.

Met het oefenprogramma wordt de aandacht gericht op het ontspannen omgaan met lichaamsgewaarwordingen en het neutraal leren omgaan met gedachtes en gevoelens die de oefeningen oproepen, zonder ze weg te drukken.

Bewegingsinstructies geven aan op welke manier de oefeningen kunnen worden uitgevoerd en welke veranderingen in het lichaam, het gevoel, houding of adem kunnen plaatsvinden. Het is ervaren wat er is.

U ontspant op een diepgaande manier en u voelt dat uw energie, die zo lang door spanningen werd geblokkeerd, weer tot uw beschikking komt. U ontdekt hoe u gespannen of uit balans raakt.

De kosten voor 6 lessen Minding Movement bedragen € 60,-.

Minding Movement

YBlogodef

Misschien is yoga ook wel iets voor u!

Vanuit YogaBenessere geef ik in mijn studio maar ook op locatie les
in diverse vormen van yoga, ook voor ouderen en tieners.
Neem gerust eens een kijkje op de website. En, een proefles is gratis.

Transfertraining

Tibetaanse
ontspanningsmassage

Minding Movement

Preventie

© Copyright FysioBenessere 2015 - 2018