FBbannertranstra2

Transfertraining

Transfertraining individueel patiënt

Wanneer verplaatsingen in en rondom het bed, naar (rol)stoel en toilet de zelfredzaamheid gaan belemmeren is het mogelijk om deze handelingen te trainen met eventuele hulpmiddelen. De training maakt een onderdeel uit van een individuele behandeling. De mantelzorger kan hierbij eventueel geinstrueerd worden om de patiënt te helpen zijn of haar zelfredzaamheid te verbeteren.

 

Transfertraining beleid fysieke belasting zorgverlener

Als fysiotherapeut ben ik bijna 20 jaar werkzaam geweest binnen de Argos Zorggroep, centrum voor zorg en reactivering te Schiedam. Één van mijn taken was daar was beleidsmedewerker fysieke belasting. Transfertraining is een essentieel onderdeel van het fysieke belasting beleid.

Binnen zorgorganisaties geef ik trainingen transfers en scholingen op het gebied van fysieke belasting. Dit heb ik ondermeer gedaan bij de Argos Zorggroep, Zorgbalans en het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis.

Afhankelijk van de hulpvraag en groepsgrootte kunnen deze trainingen plaatsvinden op de lokatie.
De training vindt plaats op de werkplek en sluit aan bij specifieke werksituaties en omstandigheden. Iedere deelnemer ontvangt individueel advies, van elke deelnemer wordt een actieve inbreng verwacht. Waar mogelijk wordt de training aangeboden als onderdeel van een breder fysiek- of tilbeleid.

Het gebruik van hulpmiddelen gaat in overleg met de zorgorganisatie.

Prijsopgaaf is afhankelijk van de wensen en de behoeften over de invulling van de trainingen en scholingen en zal middels een offerte plaatsvinden.

FBlogo

Transfertraining

Tibetaanse
ontspanningsmassage

Minding Movement

Preventie

© Copyright FysioBenessere 2015 - 2018